Lunalife

Lunalife

Lunaflex Box

Het mooie van een boxspring combineren met het fijne van een split waterbed, dat is de Lunaflex Box. Leverbaar met diverse hoofdborden in vele stoffen en veel kleuren. Leverbaar in alle standaard maten en alle stabilisatie vormen van Lunalife. Eventueel aan te vullen met nachttafels in de zelfde stof en kleur. 

Leverbaar in vele maten, stabilisaties en kleuren.

Prijsvoorbeeld, 180x200, halfgestabiliseerd € 2349,-- incl. montage

Pacific Breeze

Pacific Breeze

De Pacific Breeze laat zien hoe vernieuwend een Poseidon waterbed kan zijn. Want naast het ongeëvenaarde comfort en de behaaglijkheid van een watermatras biedt de Pacific een unieke extra dimensie, namelijk een bedhoogte van maar liefst 65 cm. Dus ook met een Poseidon waterbed kunt u het heerlijke gevoel ervaren van lekker wegdromen op hoog niveau. De Pacific is speciaal vervaardigd voor wie op zoek is naar een gezonde en royale nachtrust, waar comfort, beleving en ergonomie centraal staan.

 

Luna Inbouw Split

 

Zoals de naam Luna inbouw split aan geeft is dit een inbouw waterbed, wat een bedomranding nodig heeft. Het past in uw eigen bedomranding, waarbij de split aan de zijkant er voor zorgt dat U het bed gemakkelijk op kunt maken. De Luna inbouw split kan ook uitgevoerd worden met een handig ladenblok.

Leverbaar in vele maten, stabilisaties en kleuren

Prijsvoorbeeld, 180x200, half gestabiliseerd € 1199,-- incl. montage

Waterbed Lunaflex

Het Lunalife waterbed, Lunaflex is een comfortabel en modulair slaapsysteem dat in geen enkele slaapkamer misstaat. De fraai gestoffeerde sieromranding kan zowel in stof als in kunstleder worden uitgevoerd, waarbij u de keuze heeft uit verschillende modieuze kleuren en dessins. De unieke veerkrachtige randen van de Lunaflex zijn kantelbaar, waardoor het opmaken van deze softsider wel heel gemakkelijk wordt.

Luna Basic

Het Lunalife waterbed Luna Basic is, zoals de naam al zegt, het basis model van Lunalife. Het is een softside waterbed. Dit houdt in dat dit waterbed in zijn geheel wordt omsloten door een soepele tijk, die gemakkelijk afneembaar en reinigbaar is. De schuimranden aan de zijkant zorgen voor een stabiele constructie, een hoge zit- en sta op hoogte en voor extra isolatie van de warmte. De gewichtsverdeler zorgt voor de uiteindelijke totale zithoogte.

Waterbed Sam's soft-side

Sam's compleet Softside Waterbed 100 x 210 (plintkleur zwart of wit) .

Dit kindvriendelijke bed beschikt over een hoogwaardige en duurzame badstof tijk in de kleur grijs met eenspeciale roodkleurige brede rits en rode biesband. Wij zijn er zekeer van dat ook uw kinderen dit bed wel heel stoer uit ziet. De badstof tijk heeft een synthetische vulling en is wasbaar tot 60°C.

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden