Beweringen dat een watermatras hoorbaar klotst of na elke beweging eindeloos nadeint, zijn niet meer van deze tijd. Dankzij een duidelijk waarneembare lendenondersteuning in het slaapsysteem, kunt u rekenen op een comfortabel matras die voor
ieder persoonlijk de perfecte ondersteuning biedt. Voorop staat dat wij rekening houden met uw individuele slaapwensen. Lunarest heeft een vijftal innovatieve matrassen ontwikkeld die zich makkelijk met elkaar laten vergelijken. Zo kunt u zien welk type matras het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.
Een lunarest watermatras biedt u comfort en de perfecte ondersteuning. Altijd, welk type matras u ook kiest. Eindeloos Wegdromen op een enkel matras of twee aparte matrassen, u mag het zeggen. En wilt u wel of nagenoeg geen deining? U bepaalt het zelf!


 
 

FREE MOTION

Voor wie juist wel op een watermatras wil slapen die meebeweegt, is het model Free-Motion nog steeds leverbaar. Er is geen stabilisatie toegepast. Voor sommigen blijft dit de enige vorm van slapen op water.

Leverbaar vanaf  € 179,-- euro


 
 

MIDI MOTION

Voor de ene persoon vereist slapen op water meer stabiliteit van het matras, dan voor de andere. Voor degenen die een licht stabiele matras wensen, terwijl ze toch kunnen genieten van de unieke eigenschappen van het waterbed, is de Midi-Motion ideaal. Mede door de geïntegreerde lendensteun biedt deze matras u optimaal slaapcomfort.

Leverbaar vanaf € 295,-- euro


 
 

E MOTION

Optimaal comfortabel slapen heeft alles te maken met de stabiliteit van de matras. De E-Motion geeft u de perfecte combinatie tussen optimaal slaapcomfort en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging mogelijk maakt. De extra lendensteun geeft u een comfortabel extra support, dat perfecte ontspanning en rust garandeert. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is, dan is de E-Motion de ideale matras voor u.

Leverbaar vanaf € 315,--

 

SLOW MOTION

Dit type matras biedt u de perfecte balans tussen optimale stabilisatie en het comfort van slapen op water. Stapt u in een waterbed met een Slow-Motion matras, dan ligt u – dankzij verfijnde technieken - na 1 seconde weer stil. Toch behoudt deze ‘rustige’ matras alle eigenschappen van een watermatras in optima forma. Dankzij de toevoeging van twee extra lendensteunen staat de Slow-Motion garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De overstap van een ‘gewone’ matras naar een watermatras is nauwelijks merkbaar, maar u profiteert wel van de voordelen van comfortabel slapen.

Leverbaar vanaf € 336,--


 
 

NO MOTION

De No-Motion matras beschikt over een maximaal aantal stabiliserende lagen en twee extra lendensteunen. Zoals de naam al doet vermoeden is er haast geen beweging in deze matras waar te nemen. De No-Motion matras is speciaal geschikt voor die bewuste slaper die zo weinig mogelijk beweging wil ervaren en tegelijkertijd van de voordelen van het slapen op water wil profiteren. Daarom maakt de No- Motion de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water wel heel gemakkelijk. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor optimaal slaapplezier en perfecte ondersteuning. U vergeet dat u op een waterbed slaapt!

Leverbaar vanaf € 357,--

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden