Verwarmingselementen

Delta K element

Het Delta verwarmingselement is een keramisch verwarmingselement  wat als basis bij de Lunalife waterbedden mee geleverd gaat worden. Het energiezuinige verwarmingselement staat garant voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Het biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Alle verwarmingselementen zijn voorzien van diverse keurmerken en certificaten. Ze zijn dubbel geïsoleerd, magnetisch-veld-vrij, geaard en voorzien van een ingebouwde automatische zekering tegen oververhitting. En het spreekt natuurlijk vanzelf dat de verwarmingselementen gegarandeerd waterdicht zijn.

Prijs € 99,--

Sigma K element

Het Sigma-K verwarmingselement is een keramisch verwarmingselement met meer mogelijkheden en los te koppelen zodat deze gemakkelijker te plaatsen is als vervanging van uw oude element.Het energiezuinige verwarmingselement staat garant voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Het biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Alle verwarmingselementen zijn voorzien van diverse keurmerken en certificaten. Ze zijn dubbel geïsoleerd, magnetisch-veld-vrij, geaard en voorzien van een ingebouwde automatische zekering tegen oververhitting. En het spreekt natuurlijk vanzelf dat de verwarmingselementen gegarandeerd waterdicht zijn.

prijs € 124,--

Carbon Classic element

Het energiezuinige verwarmingselement staat garant voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Het biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Alle verwarmingselementen zijn voorzien van diverse keurmerken en certificaten. Ze zijn dubbel geïsoleerd, magnetisch-veld-vrij, geaard en voorzien van een ingebouwde automatische zekering tegen oververhitting. En het spreekt natuurlijk vanzelf dat de verwarmingselementen gegarandeerd waterdicht zijn.

Prijs € 124,--

Digitaal Carbon IQ

Het energiezuinige, digitale verwarmingselement staat garant voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Het biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Alle verwarmingselementen zijn voorzien van diverse keurmerken en certificaten. Ze zijn dubbel geïsoleerd, magnetisch-veld-vrij, geaard en voorzien van een ingebouwde automatische zekering tegen oververhitting. En het spreekt natuurlijk vanzelf dat de verwarmingselementen gegarandeerd waterdicht zijn.

Niet meer leverbaar

 

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden